Kérdése van? +36 21 3332040
A kenyér és pizzasütő vas anyaga EN-GJL-150 (GG15) optimalizált hőleadású vasöntvény, minősített étkezési zsírokkal kezelve. A legmagasabb technikai színvonalú, precíziós, automata öntési technológia garantalján az egyenletesen magas minőséget, és szép felületet.Első használat előtt az otthoni sütőben hőkezelni szükséges.
A kenyér és pizzasütő vas jobb hővezető a pizzakőnél, így jobban és gyorsabban megpirítja a tészta alját. Hogy ki mit kedvel jobban, az ízlés kérdése. Érdemes mindkettőt kipróbálni.
A kenyér és pizzasütő vas egyik oldala sík (kenyér és pizzasütéshez), a másik oldala bordás (grillezéshez, konyhai tűzhelyen történő flekkensütéshez). Ezek a bordák a hőfelvevő felület növelésével az előmelegítési időt is csökkentik.A bordás oldala grafikával díszített (lásd a további képeknél).
A csomag tartalma:- kenyér és pizzasütő vas 40x33x0,6 cm,- pizzalapát 40x30 cm,- recept javaslat.
A konkurens termékektől eltérően ez nem egy jól hangzó nevet viselő, valójában pedig egyszerű kazánlemez. Tőlünk egy minősítéssel rendelkező, formatervezett, egyedi terméket vásárolhat, melyet kifejezetten kenyér és pizzasütés céljára fejlesztettünk. Nem csak teljesíti a vonatkozó előírásokat, de túl is teljesíti azokat, hiszen anyagát és formáját is a célnak megfelelő hőleadásra és hőtárolásra optimalizáltuk.Ne használjon saját készítésű, vagy kisipari vaslapot kenyér és pizzasütésre, mivel veszélyes lehet!Termékünk rendelkezik az 1935/2004/EC rendelete, valamint a Magyar Élelmiszerkönyv rendelkezései által előírt, akkreditált élelmiszeripari vizsgálólaboratóriumban az EN 17294-2:2017 szabvány szerint elvégzett bevizsgálással, melyet minden élelmiszeripari acéltermék esetén el kell végezni.Ez a minősítés garantálja, hogy termékünk nem szennyezheti egészségre ártalmas anyagokkal a rajta készült ételt.
Érdekesség a konkurens gyártók által értékesített közönséges kazánlemezről (A36):
A kazánlemez a leszélesebb körben használt szerkezeti szénacél lemez népies elnevezése.A jól hangzó A36 elnevezés a kazánlemeznek a nálunk kevésbé ismert, amerikai ASTM besorolás szerinti neve.