Moduláris kemence csomagok

Professzionális kemence építés igazán gyerekjáték a kifejezetten kemence építéshez kifejlesztett, osztrák alapanyagból és technológiával gyártott elemeinkből.
Az elemek csaphornyos illesztésűek, gyakorlat és szaktudás nélkül is kiváló, stabil kemence lesz az eredmény.
Az elemek anyaga, falvastagsága a gyors felfűtésre, és a hosszú hőtartásra optimalizált, korlátlan élettartam mellett. Az eredmény prémium kemence élmény!

Az itt található csomagokon kívül további méretek is építhetőek, ha a kemencéjét alkatrészenként válogatja össze az alkatrészek termékkategóriában. 

Elsődleges fontosságúak számunkra a jogszabályi előírások, valamint az ügyfeleink egészsége. Ezért kemence építésre forgalmazott termékeink élelmiszeripari tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyeket itt érhetnek el: 1, 2, 3, 4

Hőszigetelést külön válasszon a hőszigetelés kategóriából. A kemence alá 5 cm kálciumszilikát táblát, a dongára pedig összesen 5-10 cm vastagságú kerámiaszálas paplant vagy kálciumszilikát tábla + perlit kombinációt javaslunk.
Kiváló minőségű, és igényes megjelenésű kémény Schiedel Permeter kémény csomagokat is összeállítottunk, a terasz tetőn való átvezetés és rögzítés kiegészítőivel együtt.

 További részletek az építési és használati útmutatóban.

Nézet:

Akár a nápolyi pizza sütéséhez szükséges 500 °C hőmérsékelt sem kottyan meg neki.

Kemencés receptekért katt ide