Agus Ofentechnik moduláris kemence

Szeretné maga megépíteni a kemencéjét? Egyedi méret és formabeli elképzelései vannak, de nem igazán tudja hogyan valósítsa meg? Nem szeretné, ha kemence építés projektje még további évekik elhúzódna? Nem szeretne egy olyan kemencét, amit órákon át kell egy talicska fával felfűteni, aztán mégis gyorsan kihül?
Az Agus Ofentechnik prémium moduláris kemencerendszer segítségével könnyedén építhet szinte tetszőleges belméretű kemencét.
A hasznos belső szélesség 60 cm, 72 cm, 84 cm vagy 96 cm lehet, a hasznos mélység pedig 30 cm-enként választható, például 60 cm, 90 cm, 120 cm, stb.
Hagyonmányos donga forma, és a népszerű elölkéményes kialakítás jellemzi ezt az előregyártott idomokból, szaktudás nélkül is könnyen építhető kemencerendszert. Az eredmény garantált, hiszen a moduláris kemencénk fő fejlesztési szempontjai a könnyű építés, a gyors felfűtés és a hosszű hőtartás voltak. Akár a nápolyi pizza sütéséhez szükséges 500 °C hőmérsékelt sem kottyan meg neki.
A kemence belső részét megvásárolhatja idomonként, így tetszőleges méretű és tartalmú kemencét összeválogathat, de a könnyebség kedvéért néhány különböző méretű teljes csomagot is összeállítottunk a kemence belsejének kialakításához.
 További részletek az építési és használati útmutatóban.