Építőanyag outlet

Ebben a kategóriában az Austroflamm kifutó falépítő lapjai vásárolhatóak meg. Minden fajtából kizárólag a megadott mennyiség, egyben vásárolható meg.
A termékeket már nem gyártják, utánpótlás nem lesz. Nyisd meg a terméket, a kosár gombnál látod, hogy mennyi a készlet, melyett egyben vehetsz meg.

A kis sűrűségű lapok megvásárolhatóak önmagukban is, a nagy sűrűségűek viszont csak az azonos rádiuszú kis sűrűségűvel együtt.

A nagy sűrűségű lapok hőtárolós kandallók zárt burkolatának építésére valók, a hőleadás kizárólag intenzív hősugárzás. Kapcsozással és gazdag utóbéleléssel akár hagyományos építésű vakolt kályha is építhető belőle. Testsűrűségük 2300 kg / m3, hővezetési együttható 0,9 W/mK.

A kis sűrűségű lapok olyan légfűtéses kandallók burkolatául szolgálhatnak, melyek felülete felmelegszik, és a tűz leégése után 2-3 órán keresztül még finoman sugározza a meleget. Ugyancsak meg lehet építeni belőlük egy hőtárolós kandalló 1,5 méter feletti felületét. Testsűrűségük 1300 kg / m3, hővezetési együttható 0,3 W/mK.

Mindkét típusú anyag hőállósága 500 °C.

Nézet: