Blog

A kályhásbolt.hu küldetése

Nagy Zoltán okl. mérnök, kandallós - kályhás
Nagy Zoltán okl. mérnök, kandallós - kályhás
2021.01.09 21:11
A kályhásbolt.hu küldetése

Cégünk cserépkályha és kandalló kivitelezéssel indult ebben a szakmában.
Számos korszerű technológiát és anyagot mi honosítottunk meg az országban. Tapasztalatainkat később a kivitelezés mellett a kereskedelemben és a kandallós, cserépkályhás, kemenceépítő kollegák képzésével igyekszünk minél szélesebb körben hasznossá tenni. 

Webáruházunkban a legkiválóbb, Magyarországon általában kaphatónál jóval magasabb minőségű kályhaépítési anyagokat találják meg. Egyedülálló minőségű samott, ragasztók, egyéb anyagok cserépkályha, kandalló és kemence építéséhez, légtechnikai elemek külsö égéslevegő-bevezetéshez, eszközök, kiegészítők.

A beszállítóink, a technológiák kiválasztásánál nem a legolcsóbbat, hanem kizárólag legjobbat keressük. Ezért nálunk egyazon termékkategóriában nem talál különböző minőségű termékeket, a "helyettesítő termék" kifejezést pedig nem is ismerjük, hiszen egyáltalán nem vállalunk kompromisszumokat.

Termékeink elsősorban professzionális felhasználásra valók, kályhások, kandallósok munkájához. 
Amennyiben Ön kályhás, és érdeklődik termékink iránt, várjuk jelentkezését. Kivitelező partnereinknek kedvezményeket biztosítunk. Kérésére bizonyos termékeinkből kipróbálásra mintát küldünk, termékeink használatához tanácsot adunk.

Ha Ön építtető, és a legjobbat keresi kályhája, kemencéje építéséhez, akkor Ön is jó helyen jár. Vásárolja meg nálunk a cserépkályhája vagy kandallója anyagait, és biztos lehet benne, hogy kályhása a legjobbat fogja beépíteni!
Kérésére szívesen ajánlunk Önhöz közeli, igényeihez megfelelő tapasztalattal rendelkező kivitelező partnert, aki a berendezéshez szükséges anyagokat is beszerzi, szállítja.