Átvezető cső bimetál hőmérőhöz

Védőcső bimetál hőmérőhöz 20 cm hosszú
Ha most rendeled házhoz, ekkor kapod meg
2022.01.25
Szonda hossza

Szonda hossza

1 143 Ft (900 Ft + ÁFA)
Belső átmérő 10 mm
átvezető cső szár átmérője 12mm, anyaga aluminium.
Részletek

Kemencehőmérő használati utasítás


-          amennyiben a hőmérő a tűztérbe benyúlik, csak a tűz leégése után helyezze a kemencében kialakított mérőhelyre, hogy a hőmérő egyetlen részét se érje nyílt láng

-          a fejrészt ne helyezze a kemencébe

-          a téli időszakban ne hagyja kültéren a mérőeszközt

 

Mivel az épített kemencék nem légkeverésesek, ezért azokban a sütőtér minden pontján más-más hőmérsékleti érték mérhető. Így Önnek ki kell majd tapasztalnia, hogy a hőmérő által mért hőmérsékleti érték valójában az étel közelében mennnyit is jelent. Néhány tanács az elhelyezést illetően:

 

-          Ha a kemence sütőterének pillanatnyi hőmérsékletére vagyunk kíváncsiak, akkor a hőmérő min. 10cm-rel nyúljon be a sütőtérbe

-          Érdemes átvezető csövet beépíteni, ami megvédi és megvezeti a hőmérőt.

-          A benyúló szár vége minél közelebb legyen a mérni kívánt területhez, de ne zavarja az étel ki- és behelyezését. Ebben segíthet, ha a átvezető csövet a megfelelő méretűre vágja.

- A kemence falazatának különböző mélységeiben is megmérhetjük a hőmérsékletet. Ebből a felfűtés előrehaladására vonatkozóan kaphatunk információt, és a sütőtér jövőbeni hőmérsékletére következtethetünk. Célszerű külön átvezető csöveket (és esetleg hőmérőt) beépíteni a különböző mélységű furatokba. 

Adatok
Cikkszám
bhvcs