Légfűtéses kandalló burkolatépítő rendszer

A Skamol innovatív kandalló építési módszert vezetett be! A SKAMOTEC 225 könnyű, nem éghető, a többi hőálló hőszigetelő laphoz képest meglepő mechanikai szilárdsággal rendelkező építőlemez, amelynek összeépítése egyszerű, hiszen nem kell hozzá fém váz szerkezetet használni. Az eredmény: komplex megoldás, a kandalló egyetlen termékkel körülépíthető, ráadásul a felépítmény megjelenését, formáját kedvére alakíthatja ki.
A SKAMOTEC 225 egyedülálló megoldás a kandallóépítők számára: jelentősen növeli munkájuk hatékonyságát. Telepítése gyors és egyszerű, az elkészült kandalló külseje pedig egyedülálló.
A SKAMOTEC 225-tel a kandallóépítés mesésen könnyűvé válik: elegendő a hagyományos faipari szerszámok használata ahhoz, hogy az építőlemezeket méretre vágjuk, formázzuk és bármilyen más anyaghoz rögzíthessük. A SKAMOTEC 225 alkalmazása mellett az anyagveszteség is elenyésző. A SKAMOTEC 225-tel a kandallóépítés sokkal rövidebb idő alatt valósítható meg, vagyis több megrendelés elvégzésére ad lehetőséget.
A kandallóburkolat ragasztási felületeit Skamotec 225 Primer hőálló alapozóval szükséges alapozni.
A ragasztáshoz a Skamotec 225 Isol Glue ragasztó használatos.
Az építés végeztével a külső felületet Skamotec 225 Primer hőálló alapozóval szükséges alapozni, ezután tetszőleges felületképzéssel ellátható (pl. glettelés, festés, burkolás). 


Nézet: