Kémiai összetétel
Al2O3: 25-30%
SiO2: 35-50%
Fe2O3: 1-3%
CaO: 10-15%
Fő összetevők
Fireclay, CAC cement
Tárolás és szállítás
Hűtsük és szárítsuk, lehetőleg 5 °C és 35 °C között
Keverd össze
Az optimális feldolgozási hőmérséklet 15°C és 20°C között van. A feldolgozás előtt gondoskodni kell arról, hogy az egész keverék egyenletesen legyen temperálva.
A termékkel érintkező részeknek tisztáknak kell lenniük.
A kötelező keverők használata javasolt
Először hozzáadjuk a víz ¾-ét, a többit óvatosan. Csak ivóvizet szabad használni.
A keverési idő általában 6 perc, és ezt minden esetben be kell tartani. A cseppfolyósítás általában 4 percet vesz igénybe, ha a keverési időt nem tartják be, a süllyedés meghamisodik. Ezenkívül beindulhat az utócseppfolyósodás, amely vérzéshez és a finomszemcsék pelyhesedéséhez vezethet. A jó felületminőség és az optimális szilárdság érdekében vibrálást javasolunk.
Formálás
A formákat és a zsaluzatot szorosan kell rögzíteni, és megfelelő leválasztószerrel kell kezelni.
Keverés után azonnal használjuk fel
Utógondozás
Védje a betont a kiszáradástól (48 óráig)
Szárítás és kezdeti melegítés
Lényegében az ÖN B 4710 előírásai érvényesek 28 napos száradási időt kell betartani Lapos áruknál a zsugorodási repedések, kivirágzás megelőzése érdekében a rácsokon történő légszárítás javasolt.
A túl gyors és egyenetlen kiszáradás veszélye különösen nagy, ha a bélés (keverés) melegebb, mint a levegő. A kezdeti fűtés fűtési sebessége 30 K / h legyen.
Garancia
Garantáljuk a kifogástalan, tesztelt minőséget. Az ajánlások teszteken és gyakorlati tapasztalatokon alapulnak, de csak általános ajánlások lehetnek, mivel a munkavégzésre, az éghajlati viszonyokra és a helyi aggregátumokra nincs befolyásunk. A műszaki változtatások és színeltérések jogát a további fejlesztések során fenntartjuk. Javasoljuk, hogy a termék használata előtt végezzenek dokumentált alkalmazási teszteket, tételenkénti állandó termelés mellett.
Csináld magad ötlet kb. 90 kg tűzálló betonból: https://www.youtube.com/watch?v=zsdYDf4Iib4
Sok sikert hozzá!