AUSTROFLAMM épített kandallók és kandallóbetétek

Az Austroflamm hőtárolós kandallók üzemeltetése a hagyományos kandallókhoz képest töredék időráfordítást igényel, és ezelőtt nem tapasztalt hőkomfortot nyújtanak tualjdonosuknak. 

Az Austroflamm épített kandallók hőtárolós működésűek, tehát a tűz kialvása után akár 12-24 órával is fűtenek. A hőleadásuk a szokványos légfűtéses kandallókkal ellentétben nem forró levegő áramoltatásával, hanem egészséges, komfortos infra sugárzás formájában történik, a kandalló átmelegedő burkolatának teljes felületén keresztül. 
A hőtárolást a speciális, hőálló-hőtároló anyagból épített burkolat, valamint a burkolat mögötti, belső hővisszanyerő-hőtároló rendszer végzi.
A hőtárolásnak köszönhetően az Austroflamm kandallók a meleget nem hirtelen, hanem fokozatosan adagolják, így akár egy passzívházat sem fűtenek túl.

Az Austroflamm hőtárolós kandallói egyesitik a prémium kandallók nyújtotta látványt, a cserépkályhák hőtárolásával és kellemes, sugárzó fűtésével.

Engedjen a csábításnak, és tapasztalja meg, milyen a valódi, kompromisszummentes osztrák minőség!

 Austroflamm kandallóbetét és épített kandallók katalógus

 Austroflamm kandallóbetét árlista 2023

Figyelem! A megnövekedett - bizonyos termékek esetén akár 18 hónapos - gyártási átfutási idők, valamint a gyorsan változó alapanyag és energiaárak miatt a gyártó fenntartja a jogot, hogy a megrendelt termékek árát a szállításkor kiigazítsa. Természetesen csak a legszükségesebb esetben, és a megrendelés ilyenkor visszamondható.

 Austroflamm kandallóbetét és építőanyag technikai adatok

 

         

Balra: hőtároló lapok a kandallóbetéten, jobbra: hőtároló kandallóburkolat-építő lapok

 

        

Hőtároló-hőcserélő rendszerek

 

Hőtároló rendszer a kandalló burkolata mögött. Figyelje meg a konvekciós rácsok hiányát!

 

Ebben a kategóriában nem fog találni termékeket, csak egy kandallóbetét és építőanyag árlistát.
Ezek a készülékek a kandallóbetéten kívül számtalan elemből állnak, minden esetben egyedi tervezés után, egyedileg épülnek. Ennek megfelelően az árak is teljesen egyediek.
A szokásostól eltérő anyagok és technológiák miatt a hőtárolós kandallók tervezése és építése is speciális képzettséget, tudást igényel. Cégünk természetesen mind a tervezést, mind az építést is vállalja, illetve tudunk ajánlani kiváló szakembereket a feladatra. 

 

Az Austroflamm kandallóbetétei, és az épített kandallók többi elemei és anyagai is rendkívül kifinomult termékek. Mind általános megjelenésben, mind részleteik kidolgozottságában, mind műszaki tartalmukban jóval magasabb minőséget képviselnek a hazánkban szokásosnál.

Engedjen a csábításnak, és tapasztalja meg, milyen a valódi, kompromisszummentes osztrák minőség!

Kérjen személyre szóló konzultációt, terveket, és ajánlatot: kapcsolat

Az árlistában szereplő árak, konfigurációk értelmezésével kapcsolatban keressen elérhetőségeinken.
Kérjen személyre szóló tanácsadást és árajánlatot a kiválasztott kandaló tűztérre, vagy válasszon alább, azonnal rendelkezésre álló készletünkből!

Nézet:

Austroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandallóAustroflamm kandalló