500x270x30 mm tűztér alja - szürke

500x270x30 mm tűztér alja - szürke
2023.12.11
10 967 Ft (8 635 Ft + ÁFA)

Az Agus Ofentechnik Kachelofenbrenrraum ÖkoSmart egy forradalmi ökotűztér, mely rendelkezik az előre gyártott cserépkályha tűzterek könnyű, gyors és egyértelmű építhetőségével, ám mindezeken túl néhány új tulajdonsággal is rendelkezik.
Kachelofenbrenrraum ÖkoSmart részletei más műszaki termékekhez hasonlóan ugyan íróasztal mellett születtek, a koncepció viszont gyakorló kályhások évtizedes ökotűztér igényei alapján, mindennapi tapasztalatokon alapulnak.

Főbb előnyök, az előregyártott ökotűzterek többségéhez képest:

- A magas minőségű alapanyagnak és gyártástechnológiának köszönhetően az élettartam ugyan rendkívül hosszú, ám ha mégis baleset érné a tűztér valamelyik elemét, úgy bármelyik tűztér gerenda kicserélhető a tűztér többi elemének kibontása nélkül, mindössze néhány perc alatt.

- Gerendák tetszőleges méretűre szabhatók, így nem a kályhának kell alkalmazkodnia a lehetséges tűztér méretéhez, hanem a tűztér illeszthető tetszőleges kályhához. Hagyományos építés esetén is, légrés, felesleges vastagítások nélkül.

- Egyedülálló módon különleges, fehér színben is kapható, mely a tiszta égésnek köszönhetően a használat közben is fehér marad.

 További részletek az építési útmutatóban.

Adatok
Szín
szürke
Cikkszám
002021-g