BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)

BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
BVF NG 500W infra panel (90X60 cm)
Ha most rendeled házhoz, ekkor kapod meg
2021.08.05
53 000 Ft (41 732 Ft + ÁFA)
Gyári rögzítő konzolja alkalmassá teszi fal és mennyezeti rögzítésre is. A csomagolás tartalmaz minden a beépítéshez szükséges rögzítő elemet és konzolt. A helyes teljesítmény méretezéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakemberinkkel.

Nincs többé kerámiaszemcse. A BVF NG Series, csúcskategóriás infrapanel technológiája folyamatos fejlesztéssel már közel 10 éve elérhető Magyarországon. Válassza Ön is a biztonságos és energiatakarékos új generációs infrapaneleket otthona elsőszámú vagy akár kiegészítő fűtéseként. 5 év gyártói és hivatalos magyar garanciával.

Nincs jobb, nincs modernebb. A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően a hagyományos “kristály” szemcsés panelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít.
Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.

Az infrapanelek alkalmasak házak, lakások vagy akár kerekedelmi terek önálló és energiahatékony fűtésrendszerének kialakítására.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Valódi innováció a carbon-graphite technológiában. A legújabb BVF fűtőbetét és a szenzorrendszer hangolt és együttes működése optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület minden pontját akár extrém igénybevétel esetén is. Az infrapanelek valós hatásfokát nem csak az energia hasznosítás, sokkal inkább a kialakított hőérzet határozza meg. Még a BVF infrapanelek folyamatosan az optimális FIR (távoli infravörös) tartományban tartják a hőleadást addig a hagyományos kerámia panelek* változó hőmérséklete veszteséget okoz, felesleges konvekciós hatást kelt az infrapanel körül. Az újgenerációs infrapanelek így alacsonyabb üzemeltetési költségek melett magasabb hőérzet kialakítására képesek.

A BVF infrapanelek csomagolása tartalmaz minden a beépítéshez szükséges tartozékot azonban néhány kiegészítővel változtathat az eredeti funkción vagy akár egy egészen új terméket hozhat létre. Mobil infrapanel vagy törölköző szárító kivitel egyszerűen percek alatt.

Ott fűt ahol szükség van rá! A BVF tartó konzollal percek alatt alakíthatók át a fali és mennyezeti infrapanelek, hordozható hőforrássá. A mobil infrapanel ideális választás komfort és kiegészítő fűtések kialakítására, otthoni környezetben vagy akár irodai munkához.

A BVF NG standard, üveg illetve tükör infrapanelek könnyedén alakíthatók át törölközőszárító fűtőpanellé. Az infrapanel tartószerkezetében gyárilag fixen elhelyezett 2db felfogató pont helyezkedik el, mely lehetőséget nyújt akár utólagos átalakításra is. Egy infrapanelre kettő darab konzol rögzíthető.

Napjainkban 2 típusú infrapanel érhető el. Az újabb sík felületű újgenerációs infrapanelek (BVF NG Series 2012-napjainkig) aktív hőleadó felülettel, és az 1990-ben kifejlesztett kerámiaszemcsés kivitelek melyek már csak kelet európában vannak forgalomban.

A BVF újgenerációs infrapanel minden alkotó elemében korszakváltás volt az infrafűtés terén, és az elektromos fűtés megítélését is átírta a modern épületgépészetben. A hagyományos kerámiaszemcsés panelek ugyan a 90-es évek technológia szintjén jó hatásfokot produkáltak, azonban azok terhelhetősége és megbízhatósági mutatói (3-6 év közötti élettartam) nem feleltek meg a hagyományos épületgépészet elvárásainak.

A FŰTŐBETÉT: A BVF graphite alapú fűtőbetét ellenállás alapon működik. A gyártás során a fűtőbetét hordozó rétegére nano-technológiás eljárában hordjuk fel a “fűtőszálakat”. A nano-technológiás nyomtatási eljárás minden eddiginél precízebb teljesítménybeállítást tesz lehetőve. A 2012-ig gyártott grafit massza melyet a mai napig alkalmaznak gyenge minőségű infrapanelek készítésére, még manuálisan került felhordásra, így annak ellenállása minden négyzetcentiméteren más-más értéket adott. A fűtőbetét két oldalán egy magas tisztaságú réz-nickel vezető található. A két vezető között a nyomtatott graphite fűtőbetét az elektromos megtáplálás hatására melegedni kezd. A felmelegített graphite hőmérsékleténél fogva infravörös tartományban kezdi meg a hőleadást, melyet a speciális hőleadó felület vagy üveg képes a helyiség felé továbbítani.

HŐLEADÓ FELÜLET: A hőleadó felület az infrapanel működése szempontjából is kulcsfontosságú, hiszen a hőleadás minden esetben felületen történik. Ezért nem mindegy a padlófűtések esetében sem a helyes burkolat választás, vagy akár egy cserépkályha esetében a megfelelő égetett kerámia alkalmazása a tégla helyett. A BVF infrapanelek hőleadó felülete szabadalmaztatott komponens így annak részletes leírása honlapunkon nem történhet meg, azonban kijelenthető, hogy anyagminőségében és hősugárzási tényezőjében minden ismert infrafűtéshez képest legalább 25%-al jobb hősugárzási tényezőt produkál. Szintén jelentős szerepe van a komfort kialakításában az aktív hőleadó felületnek, mely hő hatására domborodik, növelve az infrapanel besugárzási tartományát.

BELSŐ ELEKTRONIKA: Miért voltak 2012-ig érdes felületűek, szemcsések az infrapanelek? Az 1990-ben kifejlesztett kerámiaszemcsés infrapanelekben nem volt vezérlő elektronika, a szemcsés felületnövelés egyszerű hűtőbordaként működött. Ez azonban csak abban az esetben tudott megfelelően működni ha az infrapanel működése során nem került takarásba, nem torlódott fel a meleg levegő a környezetében. Az új generációs infrapanelek p5 vezérlő rendszere nem csupán a fűtőelem maximális hőmérsékletét felügyeli de ki is egyenlíti azt az infrapanel teljes felületén. A p5 vezérlési rendszer az infrapanel 5 pontján méri és limitálja a felületi hőmérsékletet, optimalizálja az elektromos fűtőpanel felületi hőmérsékletét, hogy az minden esetben a távoli infravörös sugárzás megfelelő tartományában működjön.
Részletek
Tömeg5.8 kg
Méretek900 x 600 x 25 mm
Teljesítmény

500W

Felületi hőmérséklet

95 – 110 °C

Feszültség

230V

Védelmi besorolás

IP44

Rögzítés

Fali és mennyezeti konzol

Keret

Fehér alumínium

Felület

Fehér (tisztítható)

Hátlap

Teljes felületű alumínium

Túlmelegedés védelem

Ötszörös elektronikus

Csatlakozó vezeték

1,5m + szabvány dugalj

Csomagolás

Doboz

Tanúsítvány

CE

Adatok
Cikkszám
BVFNG500W