Új jelszó kérése
Termék részletek


Husqvarna hasítófejsze S2800

Husqvarna hasítófejsze S2800
 • Husqvarna hasítófejsze S2800
 • Husqvarna hasítófejsze S2800
 • Husqvarna hasítófejsze S2800
 • Husqvarna hasítófejsze S2800
 • Husqvarna hasítófejsze S2800
19 990 Ft (15 740 Ft + ÁFA)19990
A nagyobbik hasítófejszét nagyobb farönkök feldarabolására ajánljuk. Első sorban tűzifa hasítás terén gyakorlottabbaknak célszerű választani, akik kifejezetten fával fűtik az egész házat, és a tűzifát hasítatlanul, rönk vagy "kugli" formájában veszik.

Szokásunkhoz híven minden termékből csakis a legjobbat tartjuk a webáruházunkban, fejsze terén így esett a választásunk a nagy nevű Svéd gyártóra. A Husqvarna kifejezetten erdészeti szerszámok terén vívott ki piacvezető nevet.

A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata, mellyel kevesebb a súrlódás és így könnyebb a fa hasítása. Továbbá fejgeometriája alkalmas a nagyobb méretű farönkök darabolására. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Súlypontja közel van a fejsze fejéhez, ezzel tökéletes egyensúly- és súlypontot érve el. Az optimalizált fejsze fej és nyél kombinációja összpontosítja a vágási erőt, elnyeli a rezgéseket, amely könnyebb fahasítást tesz lehetővé. Üvegszállal megerősített, fejjel egybeöntött PA nyél még erősebbé és robusztusabbá teszi a fejszét. Kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz (fém ékhez nem használható).

Műanyag élvédővel szállítjuk, mely egyben akasztó-tárolóként is funkcionál.

A Husqvarna műanyag nyelű fejszéire 25 év garancia érvényesíthető.
 • Hosszúsága: 70 cm
  Fejének tömege: 2300 g
  Teljes tömeg: 2800 g
 • Cikkszám
  huss2800
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.