Új jelszó kérése
Termék részletek


Husqvarna hasítófejsze S1600

Husqvarna hasítófejsze S1600
 • Husqvarna hasítófejsze S1600
 • Husqvarna hasítófejsze S1600
 • Husqvarna hasítófejsze S1600
 • Husqvarna hasítófejsze S1600
18 300 Ft (14 409 Ft + ÁFA)18300
A kisebbik hasítófejszét azoknak ajánljuk, akik alkalmi jelleggel hasítanak tűzifát. Kisebb gyakorlattal nagyobb sikerélmény érhető el vele, mint a 2800-assal. Ideális választás azoknak, akik hasított tűzifát vásárolnak, ám a hasábokat az optimális méret eléréséhez tovább kell hasítsák. Gyújtós is kényelmesebben készíthető vele, mint a nagytestvérrel.

Szokásunkhoz híven minden termékből csakis a legjobbat tartjuk a webáruházunkban, fejsze terén így esett a választásunk a nagy nevű Svéd gyártóra. A Husqvarna kifejezetten erdészeti szerszámok terén vívott ki piacvezető nevet.

A fejsze fejének tapadásmentes a bevonata, mellyel kevesebb a súrlódás és így könnyebb a fa hasítása. Továbbá fejgeometriája alkalmas a nagyobb méretű farönkök darabolására. A nyél rozsdamentes acél védelme hosszú élettartamot és kézvédelmet biztosít. Súlypontja közel van a fejsze fejéhez, ezzel tökéletes egyensúly- és súlypontot érve el. Az optimalizált fejsze fej és nyél kombinációja összpontosítja a vágási erőt, elnyeli a rezgéseket, amely könnyebb fahasítást tesz lehetővé. Üvegszállal megerősített, fejjel egybeöntött PA nyél még erősebbé és robusztusabbá teszi a fejszét. Kalapács funkció a könnyű és hatékony hasítóék használathoz (fém ékhez nem használható).

Műanyag élvédővel szállítjuk, mely egyben akasztó-tárolóként is funkcionál.

A Husqvarna műanyag nyelű fejszéire 25 év garancia érvényesíthető.
 • Hosszúsága: 60 cm
  Fejének tömege: 1200 g
  Teljes tömeg: 1600 g
 • Cikkszám
  huss1600
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.